Udtalekursus

Alle kursustyper udbydes også via Skype (dog ikke udtaleundervisning på hold). Skypekurser er ideelle for dig, der rejser meget i dit arbejde eller som ikke altid opholder dig på din arbejdsplads. Med et kursus via Skype kan du altid deltage i dit kursus uanset, hvor du befinder dig. 

Mange udenlandske medarbejdere behersker dansk på et ganske godt niveau, når det gælder ordforråd og grammatik. Dér, hvor det ofte kniber, er udtalen – selv efter mange år.

Kurset er for dig, der bruger dansk til daglig og taler det flydende til en vis udstrækning. Vi går grundelementerne for udtale igennem og du vil blive introduceret til online-værktøjer, som du kan arbejde med hjemme – også efter endt kursus. Er der udtale, du har hørt, som undrer dig eller giver anledning til spørgsmål? Er der ord eller sætninger, du føler er en udfordring at udtale? Det er dit kursus, og derfor dig, der bestemmer farten og dine ønsker, vi arbejder med.

Men også medarbejdere, som lige er kommet til Danmark, vil have stor gavn af udtaleundervisning, som naturligvis kan foregå på engelsk. Fordelen ved at få sådan undervisning helt fra begyndelsen er, at kursisten endnu ikke har tilegnet sig dårlige vaner, som først skal aflæres for at oparbejde en god udtale. 

Derfor egner kurset sig til både nybegyndere og øvede, og indholdet varierer derfor alt efter kursistens niveau, modersmål og behov.  

Inden startdatoen udfylder du et forventningsskema, så vi kan se, hvad der udgør det optimale kursus for dig.

Ved endt kursusforløb modtager kursisten efterfølgende et kortlægningsskema over sin individuelle udtale, de udfordringer vedkommende har, og hvordan der kan arbejdes med dem fremover.

Danish Matters anbefaler min 10 lektioner (à 45 min). 

Pris: DKK 410/lektion plus undervisningsmaterialer, transport samt evt. leje af lokale. 

Kurset udbydes også via Skype. 

Ved holdundervisning anbefaler vi min 20 lektioner (à 45 min) og mellem 2-6 deltagere pr. hold. Herudover anbefaler vi, at medarbejdere med samme modersmål eller modersmål fra samme sprogstamme deltager på samme hold. 

Pris: DKK 200/lektion pr. person plus moms, undervisningsmaterialer transport samt evt. leje af lokale. 

NB. Holdundervisning foregår udelukkende ved fysisk fremmøde og således ikke via Skype.