Skrivekursus

Alle kursustyper udbydes også via Skype (dog ikke udtaleundervisning på hold). Skypekurser er ideelle for dig, der rejser meget i dit arbejde eller som ikke altid opholder dig på din arbejdsplads. Med et kursus via Skype kan du altid deltage i dit kursus uanset, hvor du befinder dig.

Kurset er for dig, der allerede kan skrive på dansk, men som gerne vil kunne mere eller som har særlige områder inden for skrivning, som du gerne vil blive bedre til. Du vil skulle skrive både bundne og frie opgaver og vil blive guidet i, hvordan du kan forbedre dig. Oftest har du selv et oplæg til et skriftligt arbejde, som du skal udføre, men som du behøver vejledning til. Underviseren kan også komme med oplæg.

Kurset tilrettelægges sådan, at du og underviseren kan arrangere nogle af sessionerne (mødegange) som e-mailsessioner. I kan også vælge at mødes hver gang. Mødegangene er fleksible og passes ind efter behov og oftest op til flere gange ugentligt. Inden startdatoen udfylder du et forventningsskema, så vi kan se, hvad der udgør det optimale kursus for dig.

Pris: DKK 410/lektion plus undervisningsmaterialer, transport samt evt. leje af lokale. 

Udbydes også via Skype. 

NB. Kurset kan også oprettes for mindre hold.

Det kan nogle gange være rart at lære et sprog sammen med andre. På et holdkursus kan man nyde godt af den fælles dynamik, der opstår, når man er flere kursister på et hold. Et holdkursus oprettes, når der kan samles mindst 2 kursister med nogenlunde tilsvarende niveau og ønsker. Det være sig både skrivekurser, samtaletræning, grammatikøvelser eller fx et kursus rettet mod forretningsfolk. Kontakt Danish Matters hvis du ønsker et holdkursus med kolleger eller andre eller forhør dig om, om vi kan oprette et hold, der kan leve op til dine ønsker. Kurset afholdes udelukkende ved fysisk fremmøde og derfor ikke via Skype.