For kursister på begynderniveau (modul 1-2)

Alle kursustyper udbydes også via Skype (dog ikke udtaleundervisning på hold). Skypekurser er ideelle for dig, der rejser meget i dit arbejde eller som ikke altid opholder dig på din arbejdsplads. Med et kursus via Skype kan du altid deltage i dit kursus uanset, hvor du befinder dig.

Kurset er for dig, der endnu ikke har kendskab til dansk eller som kan tale, læse eller skrive en smule. Kurset har et fast forløb, men der er mulighed for at arbejde med individuelle ønsker.

I løbet af kurset vil du både skulle tale, lytte, læse, skrive, arbejde med grammatiske øvelser og øve din udtale.  Vi kan også arbejde med specifikke ønsker, du måtte have.

Danish Matters kan forberede dig til en eventuel modultest. Dog står du som kursist eller din arbejdsplads alene for indhentning af information herom, registrering hertil ligeså vel som betaling herfor også tilfalder kursist eller arbejdsplads.

Skal du til modultest? Danish Matters kan tilbyde dig forberedelse til testen, men selve testen skal du taget andetsteds, ligesom det også er din egen opgave at registrere dig, eventuelt betale for samt indhente information om testen.

Danish Matters anbefaler min 40 lektioner (à 45 min). 

Pris: DKK 410/lektion plus undervisningsmaterialer, transport samt evt. leje af lokale. 

Udbydes også via Skype. 

NB. Kurset kan også oprettes for mindre hold.

Det kan nogle gange være rart at lære et sprog sammen med andre. På et holdkursus kan man nyde godt af den fælles dynamik, der opstår, når man er flere kursister på et hold. Et holdkursus oprettes, når der kan samles mindst 2 kursister med nogenlunde tilsvarende niveau og ønsker. Det være sig både skrivekurser, samtaletræning, grammatikøvelser eller fx et kursus rettet mod forretningsfolk. Kontakt Danish Matters hvis du ønsker et holdkursus med kolleger eller andre eller forhør dig om, om vi kan oprette et hold, der kan leve op til dine ønsker. Kurset afholdes udelukkende ved fysisk fremmøde og derfor ikke via Skype.