For kursister på øvet niveau (modul 5)

Alle kursustyper udbydes også via Skype (dog ikke udtaleundervisning på hold). Skypekurser er ideelle for dig, der rejser meget i dit arbejde eller som ikke altid opholder dig på din arbejdsplads. Med et kursus via Skype kan du altid deltage i dit kursus uanset, hvor du befinder dig.

Kurset er for dig, der taler dansk til daglig, og som har brug for undervisning i det sidste stykke af din danskuddannelse. Indholdet af kurset varierer alt efter kursistens færdigheder og behov.

Materialet kan derfor være bogmateriale eller andet materiale, udarbejdet til øvede eller det kan være tekster/artikler eller andet, som kursisten anvender i forbindelse med sit arbejde. Vi kan arbejde både med det mundtlige og det skriftlige niveau alt efter behov og ønsker og det samme gælder for lytteforståelse og udtale. 

Skal du til modultest? Danish Matters kan tilbyde dig forberedelse til testen, men selve testen skal du taget andetsteds, ligesom det også er din egen opgave at registrere dig, eventuelt betale for samt indhente information om testen.

Danish Matters anbefaler min. 30 lektioner (à 45 min.).

Pris DKK 410/lektion plus undervisningsmaterialer, transport samt evt. leje af lokale.

Kurset udbydes også via Skype.

NB. Kurset kan også oprettes for mindre hold. Det kan nogle gange være rart at lære et sprog sammen med andre. På et holdkursus kan man nyde godt af den fælles dynamik, der opstår, når man er flere kursister på et hold. Et holdkursus oprettes, når der kan samles mindst 2 kursister med nogenlunde tilsvarende niveau og ønsker. Det være sig både skrivekurser, samtaletræning, grammatikøvelser eller fx et kursus rettet mod forretningsfolk. Kontakt Danish Matters hvis du ønsker et holdkursus med kolleger eller andre eller forhør dig om, om vi kan oprette et hold, der kan leve op til dine ønsker. Kurset afholdes udelukkende ved fysisk fremmøde og derfor ikke via Skype.